• Voor wie is de Prikit

maart 1, 2016

Door de vele toepassingen is de Prikit nuttig voor bijna iedereen. Voor kinderen en hun ouders is de Prikit ideaal omdat er geen drinken gemorst wordt wanneer een flesje of blikje wordt omgestoten. Voor mensen met een allergie voor wespen is de Prikit noodzaak, maar voor iedereen die liever geen onverwachte wespensteek of insecten in zijn drank krijgt is de Prikit aan te bevelen. Degene die wil dat de laatste slok van een drankje hetzelfde smaakt als de eerste slok doet er verstandig aan de Prikit te gebruiken en ook iedereen die moeite heeft met het openen van potten kan op de Prikit rekenen. Daarnaast is de Prikit een leuk cadeau om te geven en om te krijgen. Doordat er weinig kracht nodig is om een gaatje te maken en door zijn vele toepassingen hoort de Prikit eigenlijk in elke keukenla thuis. Ook op de camping of in de boot mag de Prikit niet ontbreken.

De Prikit is verder erg geschikt voor de horeca.
Wespen, één van de grootste ergernissen op het terras, worden op afstand gehouden en klanten gaan niet meer met plakkerige kleding naar huis omdat er drinken is omgevallen. Ook is personeel minder tijd kwijt aan het opruimen van omgevallen drankjes. In professionele keukens help de Prikit bij het openen van potten. Op plekken waar drinken wordt verkocht en veel kinderen komen is de Prikit een graag gezien hulpmiddel. Denk bijvoorbeeld aan kantines van sportverenigingen, campings en  het terras van een speeltuin. Door gebruik te maken van de Prikit leveren Horeaca-gelegenheden een extra service naar hun klanten.

De Prikit is zowel in individuele verpakking als in grootverpakking te verkrijgen. Door de brede doelgroep is de Prikit een populair product in (web)winkels en groothandels.