Méér dan een gadget!

VEILIG

Wespen en insecten worden aangetrokken door zoete dranken. Jaarlijks krijgen veel kinderen en volwassenen onverwachts een wespensteek tijdens het nuttigen van hun favoriete softdrink. Dit soms met zéér ernstige gevolgen! De PRIKIT sluit dit vanaf nu volledig uit! Prik een gaatje, plaats een rietje…Weg met die wespen!

GEEN GEMORS

Een ongelukje is gauw gebeurd! Zowel in horeca, scholen, sportcentra, auto’s, campers, boten…. en zeker niet te vergeten bij je thuis, is de prikit super efficiënt! Met de PRIKIT is gemors verleden tijd, zelfs bij omvallen!

BOKALEN OPENEN MET EEN PRIK

Iedereen heeft wel eens last met het openen van bokaal rode kool, een bokaal appelmoes, een pot confituur,… Met de PRIKIT prik je simpelweg een gaatje in het deksel en de bokaal open je met twee vingers alsof het niets is.

FRIS , FRISSER, FRIST

Het koolzuurgas van je PRIKIT -frisdrank blijft langer bewaard! Meer nog, door het rietje tot op de bodem te drukken, kan je makkelijk je dorstlesser enkele uren in de koelkast bewaren zonder kwaliteitsverlies! Met de PRIKIT blijft je frisdrank langer fris en verspilling is vanaf nu uitgesloten!

PRIK DE FEESTJES

Voor alle feestjes is de PRIKIT uw ideale partner of zelfs cadeau! Of het nu verjaardag- , communie- of lentefeestjes zijn, BBQ’s of buffetten, het gebruik ervan verzekert iedereen een leuke dag zonder zorgen en veel plezier!